Lapiniai Ridikėliai

Lapiniai ridikėliai mūsų šalyje auginami nuo 1986 metų. Juose taip pat daug vertingųjų medžiagų: vitamino C (net 2,5 karto daugiau negu ridikėlių šakniavaisiuose), kalcio, kalio, natrio, magnio, geležies.

Ne veltui japonai šiuos augalus vadina „žaliąja jėga”. Lapelių skonis primena mums įprastų šakniavaisinlų ridikėlių. Maistui vartojami ir šių daržovių skllčialapiai.

Lapinių ridikėlių maišykite į salotas, padažus, jais puoškite mėsos patiekalus, keletą lapelių įdėkite į vaikų mėgstamus mėsainius.

PrastaiPuiku (No Ratings Yet)
Loading...
  1. , , , , , , , , , , , ,

Jūsų komentaras:

Your email address will not be published. Required fields are marked *




Patarimų Archyvas
© 2009-2021 ValdoPatarimai.lt Visos teisės saugomos.
Pateiktą informaciją draudžiama kopijuoti ir skelbti kitose svetainėse.
Privacy policy