SKARDOS

Skaitymo laikas: < 1 min.

skardaNaujos skardos patrinamos skudurėliu, sudrėkintu acto rūgšties tirpalu, paskui – sodos tirpalu. Sausai iššluostytas skardas ištriname aliejumi ir kaitiname orkaitėje.

Po kepimo plauname karštu vandeniu, ištriname sodos ir šalto vandens tyrele. Išskalautas sausai iššluostome.

Rudos dėmės patrinamos drėgna rupia druska. Kad nerūdytų, skardos įtrinamos riebalais ir kaitinamos, kol išnyksta dūmai, o paviršiuje atsiranda plona, lygi plėvelė.

Surūdijusias vietas valome bulve ir smulkiu smėliu.

PrastaiPuiku (No Ratings Yet)
Loading...
  1. , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Jūsų komentaras:

Your email address will not be published. Required fields are marked *




Patarimų Archyvas
© 2009-2018 ValdoPatarimai.lt Visos teisės saugomos.
Pateiktą informaciją draudžiama kopijuoti ir skelbti kitose svetainėse.
Privacy policy