Garpuodžiai

• Jeigu, prieš baigdami virti, norite įdėti kokių nors produktų arba prieskonių, tai iš greitvirio (hermetiško puodo) pro vožtuvą išleiskite garus ir gerai uždenkite dangtį.

• Jeigu gaminate patiekalą su ryžiais, pupelėmis arba kitais brinkstančiais produktais, tai garpuodį pripilkite tik iki pusės.

It is good to release the pressure once in a while!• Greitviryje žuvies nevirkite: ji ir taip greit suminkštėja. Be to, sunku iš šio indo pašalinti nemalonų žuvies kvapą.

• Minutes, reikalingas produktui išvirti, skaičiuokite nuo to mo­mento, kai pro vožtuvą pradės šnypšti garai. Tai išgirdę, sumažin­kite ugnį.

Kali Dal recipe• Jeigu garai veržiasi ne pro vožtuvą, o pro dangtį, tai, vadina­si, greitviris nesandariai uždengtas. Nukelkite jį nuo ugnies, išleiškite garus ir gerai uždenkite dangtį.

• Neužmirškite patikrinti, ar veikia avarinis vožtuvas,

self cooked• Išvirusios kaskart gerai nuplaukite garpuodžio vožtuvą arba jį išvalykite viela. Tą patį padarykite ir tuomet, kai vožtuvas ne­praleidžia garų.

Jeigu norite išvirti tam tikrą kiekį sriubos, į greitvirį įpilkite tiek vandens, kiek norite išvirti sriubos: verdant, vanduo beveik nenugaruoja. Tačiau greitviryje vandens turi būti ne daugiau kaip du trečdaliai indo.

PrastaiPuiku (1 votes, average: 10.00 out of 10)
Loading...
  1. , , , , ,
1 komentaras

Jūsų komentaras:

Your email address will not be published. Required fields are marked *




Patarimų Archyvas
© 2009-2019 ValdoPatarimai.lt Visos teisės saugomos.
Pateiktą informaciją draudžiama kopijuoti ir skelbti kitose svetainėse.
Privacy policy