Duomenų Atstatymas Iš HDD, USB, SD Kortelių

Anksčiau ar vėliau susiduriame su situacija, kai pagalvojame, jog galbūt nereikėjo ištrinti tų nuotraukų ar dokumentų iš kompiuterio kietojo disko ar fotoaparato SD kortelės. Laimei egzistuoja nemažai mokamų ir nemokamų programų, galinčių atkurti duomenis iš įvairių laikmenų.

failu atkurimas

Failų atkūrimas

Jeigu duomenys buvo ištrinti tiesiog paspaudus delete mygtuką fotoaparate ar prijungus prie kompiuterio, galimybė juos atkurti yra labai didelė, beveik 100%. Paprastai ištrynus failus (foto, video), jie tik pažymimi kaip ištrinti, bet realiai visa informacija lieka duomenų laikmenoje. Svarbiausia neprirašyti naujų failų (fotoaparato atveju neprifotografuoti naujų nuotraukų), nes tada jie gali užimti senųjų failų vietą.

Šiame straipsnyje aptarsime, kaip vyksta duomenų atstatymas naudojant programą Pandora Recovery

Parsisiųskite ir instaliuokite šią programą į savo kompiuterį.

Jeigu planuojate atkurti duomenis iš SD kortelės, prijunkite ją prie kompiuterio per kortelių skaitytuvą.

Programos lango kairėje pusėje matome visus kompiuterio kietuosius diskus ir prijungtas išorines duomenų laikmenas. Su pelės kairiuoju klavišu pasirenkame SD kortelę

image

Programa automatiškai nuskenuoja duomenis ir randa failus, kuriuos galima atkurti. Jeigu failas buvo nuotrauka, tai iškart parodomas jos atvaizdas.

Pažymime failą ar failus, kuriuos norime atkurti ir su dešiniu pelės klavišu pasirenkame opciją “Recover to..”, tada Browse ir pasirenkame Dektop.

image

image

Atkurtus failus rasite savo kompiuterio darbalaukyje.

Na, o jeigu norite atstatyti svarbius įmonės kompiuterių duomenis ar norite šį darbą patikėti profesionalams, visada lieka galimybė pasinaudoti tuo užsiimančių bendrovių paslaugomis.

PrastaiPuiku (No Ratings Yet)
Loading...
  1. ,
2 komentarai

Jūsų komentaras:

Your email address will not be published. Required fields are marked *




Patarimų Archyvas
© 2009-2021 ValdoPatarimai.lt Visos teisės saugomos.
Pateiktą informaciją draudžiama kopijuoti ir skelbti kitose svetainėse.
Privacy policy