Šaldytuvai Liebherr – Modernios Technologijos Virtuvėje
Kad produktai kuo ilgiau išliktų švieži. Ši taisyklė galioja kone visiems šaldytuvų gamintojams. Todėl jie ir suka galvą, ką dar sukurti, kad atsidarę šaldytuvo duris neišsigąstume išvydę suvytusias salotų gūžes.
Kiek laiko savo šaldytuve laikote, pavyzdžiui, šviežią žuvį? Parą, ne ilgiau? Tuomet jūsų šaldytuve nėra vadinamųjų „BioFresh” stalčių, kuriuose ne tik žuvis, bet ir vaisiai, daržovės, mėsa ar pieno produktai gerą skonį bei nepriekaištingą išvaizdą išsaugo net tris kartus ilgiau nei įprastame šaldytuve.
Žuvis lieka šviežia 3 dienas
Siekiant kuo ilgiau išsaugoti šviežią maistą, reikia ne tik idealios temperatūros, bet ir idealios drėgmės. Kaip tik už tai šaldytuvuose yra „atsakinga” „BioFresh” technologija.
Tačiau jei išties ketinate keisti savo seną šaldytą, gal verta dar šiek tiek pataupyti ir įsigyti technikos stebuklą – šaldytuvą su „BioFreshPlius” technologija.
Tai šaldytuvų bei šaldiklių gamintojų lyderės „Liebherr” kūrinys.
„BioFreshPlius” – tie patys stalčiai, tik turintys atskirą valdymo elektroniką. O tai reiškia, kad, atsižvelgiant į stalčiuose laikomus produktus, galima reguliuoti temperatūrą ir drėgmę juose. Juk kiekvienam produktui reikia skirtingų rodiklių.
Pavyzdžiui, žuviai idealiausia 2 laipsniai šalčio, tuomet ji tarsi gulėtų ant ledo – šviežia išliktų net kelias dienas.
O štai egzotiniams vaisiams geriausiai tinka 6 laipsniai šilumos. Obuoliai ir morkos, nustačius 0 laipsnių temperatūrą, stalčiuose švieži išliks visą mėnesį.
„Nevalgo” daug elektros
Tikrai verta keisti šaldytuvą, jei šį virtuvės senbuvį kartais tenka ir atitirpinti. Tokį ritualą seniai pamiršo turintieji šaldytuvus su „NoFrost” sistema.
Turintis šią sistemą šaldytuvas ar šaldiklis yra atšaldomas ir užšaldomas šaltu oru, todėl ant sienų nesusidaro nei šerkšnas, nei ledas. Produktai, esantys šaldytuve, kuriame yra „NoFrost” sistema, kur kas greičiau atšaldomi, o šaldiklyje – užšaldomi.
Kad šeimininkas tiksliai žinotų, kokios maisto laikymo sąlygos, šaldytuve – aukščiausios klasės šaldymo prietaisuose įrengti skystųjų kristalų ekranai (LCD). Tai ne tik aukštosios technologijos dizaino elementas. Šie išmanieji ekranai yra lengvai programuojami – vos palietus sensorinį „Touch” valdymo paviršių, galima lengvai ir tiksliai nustatyti visas funkcijas.
Sakysite, temperatūrų reguliavimo funkcijos „suvalgo” daug elektros? Ne, naujausi šaldytuvai neatsilieka nuo technologinių išradimų ekologijos srityje ir gali pasiūlyti aparatus, kurie veikia itin taupiai ir atitinka A++ energįjos klasę. Tokio šaldytuvo metinės elektros energijos sąnaudos tesiekia vos 220 kWh.
Apsauga nuo dulkių
Dar viena gera žinia šeimininkėms – beveik visų nerūdijančiojo plieno „Liebherr” šaldytuvų durelių paviršius yra dengtas „SmartStell” sluoksniu. Tai tarsi stebuklinga plėvelė,ant kurios beveik nelieka pirštų atspaudų. Todėl tokio šaldytuvo nereikia kasdien glostyti šluoste.

Katinėlis
„Kai kalbame apie automobilius, neišvengiamai minime populiarų „Mercedes-Benz”. Jei kalbame apie šaldytuvų kokybę, drąsiai galėčiau išskirti vokiečių pramones milžiną, šaldymo įrangos gamintoją „Liebherr”. Tiesa, kaip ir „Mercedes-Benz”, kuris gamina skirtingas automobilių klases: nuo paprastesnių A iki prabangių S klasės, „Liebherr” gamina ir ekonominės, ir išskirtinės „PremiumPlius” klasės gaminius, kurių kainos prasideda nuo 800 litų. Tačiau kad ir kokį „Liebherr” gaminį išsirinktumėte, galiu garantuoti, kad jis bus itin ekonomiškas ir pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų. O jei „Liebherr” šaldytuvui skirsite 2000-2500 litų, savo virtuvėje turėsite tikrą lobį. Tai bus klasikinio dizaino, didelės talpos šaldytuvas-šaldiklis su naujausia aukštos kokybės vidaus įranga, „BioFresh” stalčiais ir elektroniniu valdymu. Šaldytuvas – daiktas ne vieneriems metams. Ypač svarbu pasirinkti tinkamo tūrio šaldytuvą-šaldiklį, o tai priklauso nuo šeimos narių skaičiaus (esamo ir planuojamo), nuo jūsų virtuvės dydžio, taip pat kaip dažnai perkate maisto produktus (kartą per savaitę ar kasdien), ar mėgstate šaldyti grybus, uogas, turėti didesnes mėsos atsargas. Išsirinkę dydį, rinkitės gamintoją. Primygtinai siūloma atkreipti į tai ypatingą dėmesį. Mat keliasdešimties metų šaldymo įrangos gamybos tradicijas turintys bei lyderio pozicijas savo pramonės šakoje užimantys gamintojai tikrai nerizikuos teršti savo gero vardo ir siūlyti nekokybiško gaminio.”